Eengezinswoningen te koop Molenveldstraat 4-5-6-7-8

We presenteren met trots onze nieuwste parels: vijf prachtige luxueuze nieuwbouwwoningen gelegen aan een rustige doodlopende straat.
Stel je voor: een idyllische omgeving waar je thuiskomt na een lange dag werken, weg van de drukte van de stad. Deze intieme gemeenschap biedt een oase van rust en sereniteit, omringd door groen. Elke dag wordt hier een moment van puur genieten.

Deze exclusieve woningen zijn met de grootste zorg en vakmanschap ontworpen, met oog voor detail en verfijnheid in elk aspect. Ruimte is hier een prioriteit: met een royale oppervlakte van 212 m², geniet je van een prachtige leefruimte waar je je vrij kunt bewegen en je eigen stempel kunt drukken.
Van de knappe open keuken met state-of-the-art apparatuur tot de lichtrijke bureauruimte en handige berging, elk element is met zorg gekozen!
 
Met 3 ruime slaapkamers, een volledige afgewerkt zolder (of 4de slaapkamer) met vaste trap en 2 weelderige badkamers met luxe badkuip en inloopdouche is er voldoende plek voor iedereen in huis!
 
Verder bieden deze woningen ook een prachtige buitenruimte om te ontspannen en tot rust te komen. Een zorgvuldig aangelegde tuin en een ruim terras nodigen uit tot buitengewone momenten met vrienden en familie. Hier kun je genieten van zonnige middagen, gezellige avonden.
 
Vraagprijs vanaf € 530.000

Meer info
 

VK Vastgoed