Huis te koop in Sint-Lambrechts-Herk, 3 slpks

In het centrum van Sint-Lambrechts-Herk, aan een voormalige vierkantshoeve, vind je vandaag deze prachtige en bijzondere moderne gezinswoning in een leuk woonerf terug.
Deze nieuwbouw opgericht in 2021 verschuilt zich achter gem. poort, oprit en langgerekte overdekte carport met afgesloten tuinberging wat contact met de straat verhinderd en zo een discreet gegeven vormt.

De woning, gebouwd naar de modernste technieken (isolatie, ventilatie, zonnepanelen), omvat: overdekte inkomhal, inkom met steellook deur naar woonkamer, apart toilet, berging, open leefkeuken met eiland en eethoek met vrij zicht op achterliggend natuurdomein en zithoek.

Op de eerste verdieping: 3 ruime slaapkamers (3,75 x 4) en majestueuze badkamer met toilet, ligbad, inloopdouche en dubbele wastafel. Tenslotte is er nog technische berging met ventilatiesysteem en VASCO ventilatie D+.

Centrale vloerverwarming op aardgas individueel regelbaar per kamer, dubbele HR+ beglazing in aluminium schrijnwerk, keuken en trap in composiet, volledig betegeld gelijkvloers en eerste verdieping.

Ideale locatie in centrum met kapsalon, sporthal, dokter, school, apotheek, Jumbo en slechts 3,8km van Hasselt centrum.

Vraagprijs € 525.000

Meer info

St-Lambrechts-Herk.be

Nieuws