Te koop Jukstraat 2

 De woning is gebouwd op een perceel van 5are09 en heeft een landelijke bouwstijl met recuperatie baksteen, mooie houten voordeur en een strakke uitstraling door het zwarte Alu buitenschrijnwerk. De woning is uitgerust met de nieuwste technieken zoals warmtepomp, vloerverwarming en zonnepanelen.
Dankzij deze technieken kan de woning in de zomer ook eenvoudig en energiezuinig gekoeld worden. De woning is zéér energiezuinig met een E-peil lager dan 20 (geen onroerende voorheffing de 1ste vijf jaar!). De bewoonbare oppervlakte van de woning is 180m² met als extraatje een ruimte van wel 45m² op de tweede verdieping. Deze ruimte, bereikbaar met een vaste trap, heeft tal van mogelijkheden en kan ingericht worden als hobbykamer, werkruimte of kan dienen om bijkomende slaapmogelijkheden te creën. De woning beschikt op het gelijkvloers over een ruime inkomhal, gastentoilet, zitkamer, eetkamer, volledig uitgeruste keuken en grote berging. Grote raampartijen maken de verbinding met de gunstig georiënteerde tuin. Op de eerste verdieping vinden we opnieuw volwaardige woonvertrekken zonder schuine wanden: nachthal, toilet, drie ruime slaapkamers, badkamer en dressing.

Contacteer ons snel op 0477-13 02 21 of via www.immovandereycken.be voor een vrijblijvende bezichtiging van deze unieke woning.

Vraagprijs € 524.000

meer info

zimmo.be