50 jaar Elckerlyc.

Het ontmoetingscentrum Elckerlyc mag dit jaar 50 kaarsjes uitblazen en dat willen wij natuurlijk niet onopgemerkt laten voorbijgaan. Daarom nodigen  wij alle Herkenaren en gebruikers van ons ontmoetingscentrum graag uit op een spetterend feestweekend.

Het feestweekend loopt van vrijdag 7 oktober t.e.m. zondag 9 oktober. 

De eerste activiteit van ons jubileumprogramma start vrijdag 7 oktober om 20 uur. Dan bieden we een gratis receptie aan en heten we jullie van harte welkom op verschillende tentoonstellingen. 

Zaterdag 8 oktober zijn er activiteiten gepland voor jong en oud. 
Alle jongeren van Sint-Lambrechts Herk kunnen namiddag van sport en spel genieten georganiseerd door Chiro Herk en KSA Moos Herk. 
Voor de ouderen is er een gezellig samenzijn voorzien met koffie en taart georganiseerd door Samana en Okra. Zaterdagavond sluiten we de dag af met een showavond georganiseerd in samenwerking met Volle Bak Herk.

Zondag 9 oktober kunnen jullie genieten van een heerlijk ontbijt met aansluitend daarop een klassiek concert in de Kerk van Sint-Lambrechts Herk.
Met uitzondering van het ontbijt zijn alle activiteiten gratis toegankelijk en wij hopen dan ook dat wij jullie mogen verwelkomen op verschillende activiteiten op ons feestweekend.

OC Elckerlyc

Heb jij ook een leuk nieuwsje i.v.m. St-Lambrechts-Herk?

Dat kan je hier vrijblijvend plaatsen.