Nieuwjaarsreceptie

Beste inwoner van St-Lambrechts-Herk,

 

Vanuit de Dorpsraad willen we via deze weg ieder van jullie graag allemaal onze beste wensen overmaken, een goede gezondheid en veel levensvreugde.

Helaas moeten we ook melden dat de dorpsraad omwille van Covid-19 beslommeringen ook dit jaar geen fysieke Nieuwjaarsreceptie zal kunnen organiseren.

Dat mag ons er echter niet van weerhouden om waar nodig toch de zorg voor elkaar op te nemen, elkaar bij te staan en ook te denken aan dorpsgenoten die misschien minder geluk hebben of in deze periode extra eenzaam zijn.

 

Namens de dorpsraad,

 

Bart Michotte

voorzitter

0 minuten, 30 seconden

De dorpsraad van Sint-Lambrechts- Herk werd opgericht om de dialoog aan te gaan met het stadsbestuur in verband met de noodzakelijk geachte investeringen in dit deel van Hasselt, dat zichzelf nog graag een dorp noemt. Er werden 5 werkgroepen opgericht rond specifieke thema’s:

Werkgroep 1 Beemdgalm met als voorzitter Jaak Poncelet, en als opdracht: creeëren van een natuurlijke, veilige en kindvriendelijke omgeving omheen de Beemdgalm.

Werkgroep 2 Beukenhof met als voorzitter Paul Moers, en als opdracht: aandacht voor de toekomst van VZW Beukenhof en de sportverenigingen.

Werkgroep 3 Elckerlyc met als voorzitter Flory Poncelet, en als opdracht: werken aan een toekomst van VZW Elckerlyc

Werkgroep 4 St-Truidersteenweg en dorpskern met als voorzitter René Kumpen, en als opdracht: Verbetering leefbaarheid dorpskern en Sint-Truidersteenweg.

Werkgroep 5 trage wegen: met als voorzitter Bert Vanhirtum, en als opdracht: aandacht voor trage verbindingen en het creëeren van gesloten wandelgebieden.

Als algemene voorzitter treedt op :
Bart Michotte.
Hij coördineert de werking van de werkgroepen & kerngroep en communiceert namens de dorpsraad met onze wijkmanager Eefje Noppen. 

De dorpsraad kan worden bereikt op dit mailadres: sterkherk@proximus.be 

Kern Dorpsraad